“Van uitgebreide strategiën wordt vaak te weinig gerealiseerd omdat ze te weinig oproepen tot actie.”

mouse_scroll

1. Jaarprogramma "Met één A4 naar dubbele winst"

Een eenvoudige, beproefde en doeltreffende aanpak op maat van ondernemers van familiebedrijven. De focus ligt op een A4 strategie-plan. Handson met kant-en-klare werkdocumenten.

We hebben dit programma uitvoerig in de praktijk getest en aangepast door de jaren heen. Met positief resultaat voor de vele kmo-bedrijfsleiders die onze praktijkgerichte benadering hebben toegepast in hun eigen bedrijf of organisatie.

We leren je de beproefde methode toe te passen in jouw bedrijf.

document
document

2. "Expert-Programma voor ambitieuze eigenaars-ondernemers"

Intensieve begeleiding en coaching, geweldige resultaten. Voor jezelf, je bedrijf en je team. Een programma voor iedere ondernemer-eigenaar die stevig wilt groeien. Samen met zijn of haar team. Geen ingewikkelde theorie, maar praktijkgericht. Op maat van je bedrijf en je medewerkers. Met individuele coaching en persoonlijk groei-advies. Iets voor écht ambitieuze ondernemers.

Waar nodig schakelen we ervaren experts in op de belangrijkste werkdomeinen van je bedrijf. Waar gewenst brengen we je in contact met ervaren ondernemers. Altijd een échte toegevoegde waarde.

3. Werving en selectie

In de vele adviesopdrachten voor bedrijven en organisaties krijgen we vaak vragen over 'de juiste persoon op de juiste plaats'. Concreet schakelt een bedrijf of organisatie ons in voor de werving en selectie van 'high potentials'.

We kennen immers je bedrijf, je strategie en toekomst. Daarom zijn we een ideale partner om deze recruteringsopdrachten snel en resultaatgericht uit te voeren.

Hier werken we exclusief samen met Fly.

document
document

4. Individuele coaching

We begeleiden ondernemer-eigenaars, managers bij hun ontwikkeling en persoonlijke groei. Hierdoor kan je met toekomstgerichte en duidelijke inzichten een beter leider worden in je bedrijf of organisatie. Hier zetten we hard in op je professionele én persoonlijke doelstellingen. Die gaan altijd hand in hand. We helpen je om te evolueren naar meer rust en kwaliteit. Zo wordt je een sterker leider die vanuit authenticiteit de juiste keuzes gaat maken voor jezelf en je bedrijf.

Deze coaching gebeurt altijd buitenshuis. Liefst in de natuur. Als adviesbureau hebben we een eigen aanpak ontwikkeld: wandelend coachen. Tussen de hoge bomen en de uitgestrekte velden krijg je snel nieuwe inzichten: over jezelf, je bedrijf en je ambities. Zo komen we bewust en in alle rust (even weg van de bedrijfsmuren) tot resultaat. Meetbaar en toekomstgericht. Je komt letterlijk en figuurlijk tot beweging. Dat werkt.)

Hier werken we exclusief samen met Fly

Wens je onze nieuwsbrieven te ontvangen?